Schüco aluminium systemen

aluminiumkozijnen

Schüco ramen en deuren

AWS65 / AWS70 / AWS90

Het Schüco raam AWS 70 combineert Schüco oplossingen voor diverse eisen in één systeem. Functionele voordelen worden gecombineerd met architecturale en design aspecten. Gecoördineerde componenten ver-enigen voordelen zoals hoge isolatiewaarde, slanke aanzichtbreedtes, verdekt liggende-, klassieke manuele of geïntegreerde elektro-mechanische beslagen voor naar buiten of binnen openende ramen.

Opties:

Schüco vouw- schuifsystemen

ASE60 / ASE80 / ASS70FD

Hoe kunnen natuur en wonen optimaal samengaan? Hoe kunnen comfort en veiligheid net zo belangrijk zijn als architectuur, technologie en design?
Schüco ASE 60/80.HI is het eerste systeem op de markt dat uitgevoerd kan worden met schuif- of met hefschuifvleugels; het geeft innovatie een geheel eigen gezicht. Of het nu gaat om thermische isolatie op passiefhuis-niveau, flexibel gebruik
van multifunctionele profielen, gereduceerde aanzichtbreedten of intelligente sensortechnologie; er zijn geen grenzen aan de wensen op het gebied van vrije ruimte en veilig comfort.

Met de thermisch geïsoleerde Schüco ASS70FD vouwschuifdeur kunnen complete glazen puien nagenoeg volledig geopend worden. Het deurblad klapt gemakkelijk, met minimale kracht, naar binnen of naar buiten uit en schuift naar links en / of rechts. De deurbladen bewegen nagenoeg geruisloos op een hoogwaardige rolbeugel en solide geleidingen aan de boven- en onderzijde.

Kenmerken:

Via onderstaand links zijn nog brochures te downloaden van Schüco